ІНКЛЮЗИВНИЙ ХАБ

Ми, команда ГО «Еммаус», запрошуємо вас долучитися до кола наших друзів та партнерів й разом створити перший в Харкові Інклюзивний хаб — простір відкритих можливостей та найсміливіших мрій про майбутнє для молоді з інвалідністю та випускників інтернатів.  Хаб стане продовженням та розширенням програми, розробленої на базі адаптаційного центру «Летючий дім».

Від 2011 року ми відкрили 4 адаптаційні квартири для вразливої молоді та щодня розділяємо з ними виклики та радощі повсякденного життя. Навесні 2020 року ми плануємо відкрити Інклюзивний хаб й для цього запускаємо публічну кампанію зі збору коштів. За цей рік нам вдалося залучити 250 000 гривень й викупити 30% приміщення.

Для того щоб Хаб запрацював вже у березні 2020, ми маємо залучити ще 550 000 гривень.

Інклюзивний хаб — це:

·      перший доступний публічний простір з фокусом на інклюзії в Харкові;

·      місце для навчання, розвитку та професійної орієнтації молоді з інвалідністю та випускників інтернатів;

·      заходи для професійної спільноти, спрямовані на реформацію галузі супроводу вразливої молоді;

·      майданчик для комунікації між соціальним сектором та бізнес-спільнотою для сумісної роботи над вирішенням важливих проблем;

·      заходи для широкої аудиторії, яка хоче навчитися правильно допомагати, взаємодіяти з вразливими людьми та розумно фондувати у благодійність;

·       підтримка нових соціальних ініціатив, які не мають власного приміщення для проведення тематичних заходів та промоції соціально значущих ідей.

Просторово доступне приміщення 53 кв.м., зоноване на дві частини — кухню-студію та вітальню для навчання, проведення публічних заходів та дружніх зустрічей.

Ми віримо, що турбота про вразливих співгромадян є справою спільноти й кожен може зробити свій невеликий внесок у появу місця, в якому молодь з інвалідністю та сироти знайдуть справжніх друзів та наставників, які допоможуть їм розкрити власний потенціал, навчитися будувати плани на майбутнє та сміливо їх втілювати.

Долучайтесь, адже ваш внесок стане однією з цеглинок у міцному фундаменті дому для молоді з інвалідністю та випускників інтернатів!

Вже зібрано
0 UAH