СТАНЬТЕ
ВОЛОНТЕРОМ

Волонтерська підтримка – це чудова можливість підтримати організацію, працюючи безпосередньо із командою та учасниками проектів.

ми завжди чекаємо на волонтерів для:

• – фото
  • – та відеозйомки
  • – трансфер містом
  • – перкклад та коректура текстів
  • – зустрічей та подій,
  • – супроводу у навчанні

СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ

Партнерське співробітництво – найефективніший спосіб масштабування новітніх соціальних практик.

Ми постійно шукаємо нових партнерів в Україні та закордоном, які розділяють наші погляди та принципи соціального супроводу вразливої молоді. Обмін знаннями та досвідом, стажування, проведення публічних зустрічей та панельних дискусій – усі ці формати трансформують соціальний сектор, підвищуючи його спроможність та компетенції професійної спільноти. Ми завжди відкриті до нових знайомств, готові ділитися власним досвідом соціальної роботи та відкривати та інтегрувати нові практики, запозичені у партнерів. Члени та членкині нашої команди постійно навчаються та проходять стажування в партнерських організаціях, перелік яких ми охоче розширюємо. У той самий час, наша організація є базою практики для майбутніх соціальних працівників та, особливо, дівчат та хлопців з інвалідністю, які планують у працювати в соціальному секторі.

ЗАПРОПОНУЙТЕ КОРПОРАТИВНУ ПІДТРИМКУ

Корпоративна підтримка – маленький внесок, який дійсно має значення

Щомісяця наша команда шукає кошти на придбання товарів та оплату послуг першої необхідності для забезпечення роботи адаптаційного центру та всіх проектів організації: продукти харчування, побутові товари, навчальні матеріали та посібники, спеціалізовані меблі та обладнання, комунальні платежі, медичний супровід, фізична реабілітація тощо. Ваша корпорація може зробити власний внесок у стабільність та передбачуваність життя наших бенефіціарів. Ось лише декілька можливих варіантів:

•   Регулярне постачання продуктів або товарів;

•   Безкоштовні абонементи на послуги вашої організації: медичні, спортивні, освітні тощо;

•   Оформлення щомісячного фінансового внеску;

•   Проведення фандрейзингових кампаній на користі конкретних проектів серед працівників та партнерів організації

Так, я хочу