ДАНТЕФЕСТ 2019

Підтримайте ДАНТЕFEST та змінюйте світ разом із нами!

31 травня – 2 червня в місті Харкові вшосте відбудеться щорічний міжнародний соціокультурний фестиваль ДАНТЕFEST2019. Головна мета фестивалю – мовою культури розповідати та привертати увагу спільноти до вразливості у будь-яких проявах: фізичному, соціальному або ментальному. Ми створюємо простір для спілкування та взаємодії між різними спільнотами та секторами, щоб у діалозі шукати відповіді на питання про те, як краса проявляє себе в етичному вимірі та у чому полягає цінність та гідність життя людини. Центральною подією фестивалю стане великий благочинний концерт артисток міланського хору La Scala Лурдес Мартінез та Амор Перез, які виконають Gloria Вівальді для того, щоб допомогти нам зібрати кошти на розширення адаптаційного центру для молоді з інвалідністю та сиріт «Летючий дім».

СКІЛЬКИ ВЖЕ ЗІБРАНО
0 UAH

СТАНЬТЕ ВОЛОНТЕРОМ

Щодня перед нашою командою постає безліч важливих мікро-задач, до вирішення яких ми залюбки долучаємо наших друзів та волонтерів: фото- та відеозйомка учасників проектів, зустрічей та подій, супровід у навчанні (іноземні мови, дизайн, програмування, гуманітарні дисципліни тощо), допомога із пересування містом взимку, переклад та коректура текстів, які презентують організацію, розповсюдження інформації про наші проекти та організація невеликих фандрейзингових кампаній серед друзів та колег, участь в організації культурних та соціальних подій.

Волонтерська підтримка –
це чудова можливість
підтримати організацію,
працюючи безпосередньо
із командою та
учасниками проектів.

СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ

Ми постійно шукаємо нових партнерів в Україні та закордоном, які розділяють наші погляди та принципи соціального супроводу вразливої молоді. Обмін знаннями та досвідом, стажування, проведення публічних зустрічей та панельних дискусій – усі ці формати трансформують соціальний сектор, підвищуючи його спроможність та компетенції професійної спільноти. Ми завжди відкриті до нових знайомств, готові ділитися власним досвідом соціальної роботи та відкривати та інтегрувати нові практики, запозичені у партнерів. Члени та членкині нашої команди постійно навчаються та проходять стажування в партнерських організаціях, перелік яких ми охоче розширюємо. У той самий час, наша організація є базою практики для майбутніх соціальних працівників та, особливо, дівчат та хлопців з інвалідністю, які планують у працювати в соціальному секторі.

Партнерське співробітництво –
найефективніший спосіб
масштабування новітніх
соціальних практик.

ЗАПРОПОНУЙТЕ КОРПОРАТИВНУ ПІДТРИМКУ

Щомісяця наша команда шукає кошти на придбання товарів та оплату послуг першої необхідності для забезпечення роботи адаптаційного центру та всіх проектів організації: продукти харчування, побутові товари, навчальні матеріали та посібники, спеціалізовані меблі та обладнання, комунальні платежі, медичний супровід, фізична реабілітація тощо. Ваша корпорація може зробити власний внесок у стабільність та передбачуваність життя наших бенефіціарів. Ось лише декілька можливих варіантів:

•   Регулярне постачання продуктів або товарів;

•   Безкоштовні абонементи на послуги вашої організації: медичні, спортивні, освітні тощо;

•   Оформлення щомісячного фінансового внеску;

•   Проведення фандрейзингових кампаній на користі конкретних проектів серед працівників та партнерів організації

Корпоративна підтримка –
маленький внесок,
який дійсно має значення.

Так, я хочу