ІНКЛЮЗИВНИЙ ХАБ

Відкритий простір для адаптації, навчання та дружніх зустрічей молоді з інвалідністю та сиріт

2020 року ГО «Еммаус» готується до відкриття інклюзивного хабу для молоді з інвалідністю та сиріт в Харкові, який стане продовженням та розширенням програми, розробленої на базі адаптаційного центру «Летючий дім».

Інклюзивний хаб буде мати три основні напрямки:

Навчання: підготовка до ЗНО, групові та індивідуальні заняття з загальноосвітніх предметів, супровід у навчанні в коледжах та ВНЗ, розвиток SoftSkills та індивідуальний підбір додаткових навчальних програм та курсів;

Адаптація: допомога в облаштуванні самостійного життя після закінчення інтернатів, тренінги з юридичної та фінансової грамотності, кулінарні майстер-класи та допомога в облаштуванні побуту, супровід в комунікації з державними інституціями, навчальними та медичними закладами; психологічна підтримка та тюторський супровід в складних життєвих ситуаціях;

Дружба та соціалізація: щотижневі неформальні зустрічі та вечері для нових знайомств та дружнього спілкування.

Інклюзивний хаб – це дім, в якому вразливі хлопці та дівчата знаходять друзів та підтримку у пошуку власного шляху у житті

Долучайтесь, адже ваш внесок стане однією з цеглинок у міцному фундаменті дому для молоді з інвалідністю та сиріт

ВЖЕ ЗІБРАНО
0 UAH

СТАНЬТЕ
ВОЛОНТЕРОМ

Волонтерська підтримка – це чудова можливість підтримати організацію, працюючи безпосередньо із командою та учасниками проектів.

ми завжди чекаємо на волонтерів для:

• – фото
  • – та відеозйомки
  • – трансфер містом
  • – перкклад та коректура текстів
  • – зустрічей та подій,
  • – супроводу у навчанні

СТАНЬТЕ ПАРТНЕРОМ

Партнерське співробітництво – найефективніший спосіб масштабування новітніх соціальних практик.

Ми постійно шукаємо нових партнерів в Україні та закордоном, які розділяють наші погляди та принципи соціального супроводу вразливої молоді. Обмін знаннями та досвідом, стажування, проведення публічних зустрічей та панельних дискусій – усі ці формати трансформують соціальний сектор, підвищуючи його спроможність та компетенції професійної спільноти. Ми завжди відкриті до нових знайомств, готові ділитися власним досвідом соціальної роботи та відкривати та інтегрувати нові практики, запозичені у партнерів. Члени та членкині нашої команди постійно навчаються та проходять стажування в партнерських організаціях, перелік яких ми охоче розширюємо. У той самий час, наша організація є базою практики для майбутніх соціальних працівників та, особливо, дівчат та хлопців з інвалідністю, які планують у працювати в соціальному секторі.

ЗАПРОПОНУЙТЕ КОРПОРАТИВНУ ПІДТРИМКУ

Корпоративна підтримка – маленький внесок, який дійсно має значення

Щомісяця наша команда шукає кошти на придбання товарів та оплату послуг першої необхідності для забезпечення роботи адаптаційного центру та всіх проектів організації: продукти харчування, побутові товари, навчальні матеріали та посібники, спеціалізовані меблі та обладнання, комунальні платежі, медичний супровід, фізична реабілітація тощо. Ваша корпорація може зробити власний внесок у стабільність та передбачуваність життя наших бенефіціарів. Ось лише декілька можливих варіантів:

•   Регулярне постачання продуктів або товарів;

•   Безкоштовні абонементи на послуги вашої організації: медичні, спортивні, освітні тощо;

•   Оформлення щомісячного фінансового внеску;

•   Проведення фандрейзингових кампаній на користі конкретних проектів серед працівників та партнерів організації

Так, я хочу